El Rusc Que Diu Sí!
Els productes de

't Zwarthof (Aerts-Schellekens LV)

Xarcuter/a, Ramader/a de vedells, Ramader/a de xais, Zoersel
Werner Aerts
't Zwarthof (Aerts-Schellekens LV) neix de la mà de Werner Aerts el 2008. La seva granja/finca/obrador es troba a Zoersel, a Vlaanderen.

La seva granja/finca/taller

We produceren rund- en lamsvlees van veld tot bord op een eigen boerderij. We telen zo veel mogelijk voeders zelf en alle dieren worden op het bedrijf geboren. We werken met stamboekdieren: onze runderen zijn van het wit-blauwe ras, onze schapen zijn zwartblessen. Voor de hoeveslagerij worden de dieren geselecteerd op basis van een combinatie van smaak en een gezonde groei zonder te snel te vervetten.
Het varkensvlees kopen we aan bij een collega boer die ook zelf zijn voeders samenstelt. Hij werkt bovendien met een kruising van Belgisch landvarken en Duroc, die zorgt voor een uitzonderlijke smaak.
Ook om voedselverspilling te vermijden zorgen we dat het vlees in kleine porties (per 2 stuks, per 500g, per 1000 g) onmiddellijk na het versnijden verpakt wordt. Versnijden en verwerken doen we in onze eigen hoeveslagerij. Hier maken we ook op ambachtelijke wijze varkensvleesproducten zoals witte en zwarte pensen, ringworst, bbq worst, boerehesp, ... We hebben een eigen winkel met beperkte openingsuren. We vinden persoonlijk contact met de consument belangrijk.

Adreça
Geleg 155
2980 Zoersel
2008
any d'inici de l'activitat
1
empleat a jornada completa

Les activitats i pràctiques de 't Zwarthof (Aerts-Schellekens LV)

Taller

Disposa de taller propi

Ingredient base

Vlees

Ve d'un agricultor local

Productes locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal

Ingredients secundaris

Kruiden, darmen, ...

Procedència dels ingredients secundaris: no especificat

Característiques dels productes secundaris: no especificat

Altres ingredients

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

Comentari

De varkenskweker waar ik mee samenwerk werkt ook zoveel mogelijk met zelf geproduceerde voeders en als ras kiest hij voor kruising DUROC / BL. Een varken dat smaak geeft.

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.