Marktschwärmer
Das Angebot von

'tgroenselof

Gemüsebauer, Lokeren
Gert Bracke
Hallo, ich bin Gert Bracke vom Betrieb 'tgroenselof. Seit 2010 biete ich frische Produkte aus Lokeren in der Region Vlaanderen.

Mein Betrieb

Het tuinbouwbedrijf 't groenselof in Lokeren (Heiende), is al meer dan 50 jaar een vast begrip in de ruime regio; zeker wat betreft de teelt van 'asperges', 'grondwitloof' en aardappelen.

Die kleine stap tussen producent en consument (korte keten) betekende al voor velen een wereld van verschil op het bord van elke dag, maar nu is er nog meer goed nieuws. De huidige bedrijfsleider (2de generatie), slaagde erin om de vroegere elementaire verkoopsruimte medio 2015 om te vormen tot een zeer fraaie hoevewinkel met een veel ruimer assortiment dan voorheen - een ruim gamma van 'seizoensgebonden' dagverse groenten (wortelen, boontjes, grondtomaten enz.) alsook een waaier aan fruit. Toch probeert men om zoveel als mogelijk de teelt van groenten in eigen handen te nemen.

Adresse
Heiendestraat, 50
9160 Lokeren
2010
Jahr der Gründung
3
Vollzeit- Mitarbeiter

Meine Methoden und Standards

Keine Information verfügbar

Der Erzeuger hat noch keine Angaben zu diesem Tätigkeitsfeld gemacht. Wenn Du mehr erfahren willst, bitte den Erzeuger, Dir persönlich Auskunft zu geben.