Die Schwärmerei

Gent - DOK Noord

Joksie Biesemans
Gastgeber der Schwärmerei

Welkom in onze Buurderij!

Elke week vind je hier lekkere lokale kwaliteitsproducten van kleinschalige producenten uit de buurt. We werken actief aan een kortere keten, en geven een eerlijke prijs aan wie het verdient: de Boeren uit de Buurt!

We werken enkel samen met bedrijven die ook een meerwaarde betekenen voor de maatschappij door te fungeren als time-out en als sociaal tewerkstellingsproject, als studie- en onderzoekscentrum of door hun vee te laten grazen in tuinen van bejaarden uit de buurt die geen grasmaaier meer kunnen bedienen. Alle producenten gaan gegarandeerd ecologisch en dier- en milieuvriendelijk te werk én oogsten of bereiden enkel wat besteld werd, zo gaan we actief voedselverspilling tegen! Uiteraard werken we zo verpakkingsloos mogelijk.
Fijn dat jij daaraan wil meewerken!

Brood, (schapen)zuivel, groenten, vegetarische burgers en spreads, vlees, ambachtelijke bieren, pasta, bereide gerechten, worsten en wijn, … bestellen kan - geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen! - telkens tot dinsdagnacht.
Andere buren en de producenten van je voedsel ontmoeten, gezellig keuvelen met mekaar aan de bar kan normaalgezien telkens op donderdag van 17:30 tot 18:30 op het binnenplein van DOK Noord, vóór bakkerij Himschoot... maar door de coronamaatregelen fungeren we nu uitsluitend als 'ophaalpunt'. Wuiven mag, maar blijf aub op een veilige afstand van de boeren én van elkaar!

Wegens corona doen we ook thuisleveringen! Contacteer joksie@gmail.com of 0486/543.792.

Doe mee en ontdek een nieuwe manier van eten die de lokale landbouw ten goede komt! Wat een veerkracht!

Diese Woche bei uns

Produkte auswählen

Gemüse und Obst

Alle Produkte anzeigen

Käse, Milch & Eier

Alle Produkte anzeigen