Marktschwärmer
Das Angebot von

Duroc De Riegel

Schweinezüchter/in, Kortenaken
Yvan Schurmans
Hallo, ich bin Yvan Schurmans vom Betrieb Duroc De Riegel. Seit 1930 biete ich frische Produkte aus Kortenaken in der Region Vlaanderen.

Mein Betrieb

Al drie generaties lang kweken wij varkens in Kortenaken. Wij kiezen om kleinschalig te werken in een gesloten familiebedrijf. De biggetjes worden hier geboren, blijven zo lang als nodig bij de zeug en worden hier met eigen gemaakt voeder gehouden tot ze slachtrijp zijn. De zeugen lopen los op stro en de vleesvarkens hebben voldoende ruimte om op eigen tempo te groeien. De gerst, tarwe en mais die we op onze akkers telen, blijven op de boerderij en dienen als voeders het ganse jaar door. Hierbij werken we eveneens antibiotica vrij!We vervoeren onze varkens zelf naar het slachthuis om de stress tot een minimum te houden. We kweken Duroc varkens van het zuivere ras: het vlees is dooraderd en heeft daardoor een heel lekkere smaak en is heel mals.Natuurlijk speelt ook de voeding , namelijk kwaliteitsvolle eigen granen een grote rol.

Adresse
Diestsestraat
3470 Kortenaken
1930
Jahr der Gründung
1
Vollzeit- Mitarbeiter

Meine Methoden und Standards

Keine Information verfügbar

Der Erzeuger hat noch keine Angaben zu diesem Tätigkeitsfeld gemacht. Wenn Du mehr erfahren willst, bitte den Erzeuger, Dir persönlich Auskunft zu geben.