Marktschwärmer
Das Angebot von

Tuinbouwbedrijf Vercammen

Marmeladen-Hersteller/in, (Heil-)Kräuterkundige/r, Gärtner/in, Gemüsegärtner/in, Koningshooikt
Evi Van Camp
Hallo, ich bin Evi Van Camp vom Betrieb Tuinbouwbedrijf Vercammen. Seit 2011 biete ich frische Produkte aus Koningshooikt in der Region Vlaanderen.

Mein Betrieb

Sinds de jaren 70 telen wij groenten in harmonie met de natuur die lokaal verkocht worden. Vanaf toen groeide ons bedrijf uit tot een volwaardig familiaal tuinbouwbedrijf, dat zich toelegt op de korte ketenverkoop op een ecologische en duurzame manier. Als derde generatie bouwen we graag verder aan deze missie!
Ons bedrijf is gespecialiseerd in de teelt van een uitgebreid assortiment aan vollegrondgroenten (deels biologische) waarvoor Matthias en Evi uw aanspreekpunten zijn. De teelt van de meest kwalitatieve groenten voltrekt zich dagelijks volgens het ritme van de seizoenen. We bieden u dus het beste van het veld via ondermeer de geïntegreerde teelt en duurzaam watergebruik (hergebruiken van regenwater via wateropvang). Daarnaast hebben we bijenhotels, fauna-akkers en perceelsranden aangelegd om de natuur maximaal de kans te geven om op een duurzame en ecologische manier aan landbouw te kunnen doen. Tevens hebben we een mechanische schoffelmachine opdat het onkruid bestreden wordt zonder bestrijdingsmiddelen in te schakelen.
Daarnaast hebben we ook een zorgboerderij waarin de paarden en runderen onmisbaar zijn en onze zorggasten een zinvolle dagbesteding kunnen doen. Een deel van onze groenten en ons fruit verwerken wij tot confituren.

Adresse
Tallaart 76-78
2500 Koningshooikt
2011
Jahr der Gründung
3
Vollzeit- Mitarbeiter

Meine Methoden und Standards

Keine Information verfügbar

Der Erzeuger hat noch keine Angaben zu diesem Tätigkeitsfeld gemacht. Wenn Du mehr erfahren willst, bitte den Erzeuger, Dir persönlich Auskunft zu geben.