¡La Colmena Que Dice Sí!
Los productos de

Schapenmelkerij Bosschelle

Heladero/a, Lechero/a, Criador/a de corderos, Ganadero/a ovino, Quesero/a, Denderhoutem
Laurens De Middeleer
Schapenmelkerij Bosschelle nace de la mano de Laurens De Middeleer en 2013. Su finca/granja/obrador se encuentra en Denderhoutem, en Vlaanderen.

Su finca/granja/obrador

Hallo,
Ik ben Laurens De Middeleer en in 2013 startte ik als 18- jarige met melkschapen, nu 2 jaar later verwerk ik de melk tot lekkere kaas. De schapen die voor deze heerlijke melk zorgen zijn van een oeroud ras, namelijk het Belgisch Melkschaap. Door deze te kweken helpen we mee aan het in stand houden van een met uitsterven bedreigd ras.

De samenstelling van schapenmelk is helemaal anders dan die van koemelk of geitenmelk en daarom uiterst geschikt voor mensen met koemelkallergie. De melk is cholesterolarm en heeft een hoog calcium gehalte.

In de loop van het jaar wil ik jullie graag een assortiment aanbieden van schapenmelk, zachte schapenkaas (met verschillende kruiden, spek of zalm), plattekaas, pudding en schapenijs.

Dirección
Teerlingstraat 35
9450 Denderhoutem
2013
año de inicio de la actividad
2
empleados a jornada completa

Las actividades y prácticas de Schapenmelkerij Bosschelle

Información no disponible

El Productor aún no ha proporcionado ninguna información relacionada con esta actividad. Si necesitas más información, no dudes en pedirle que la complete.