¡La Colmena Que Dice Sí!
Los productos de

Heideveldhoeve

Productor/a de cerales, Horticultor/a, Hortelano/a, Brussegem
Danny, Kevin En Betty Van Haute - Verbruggen
Heideveldhoeve nace de la mano de Danny, Kevin En Betty Van Haute - Verbruggen en 1989. Su finca/granja/obrador se encuentra en Brussegem, en Vlaanderen.

Su finca/granja/obrador

Ons bedrijf Heideveldhoeve (Danny,Kevin en Betty), is gelegen te Brussegem (gemeente Merchtem). facebook.com/Van-Ha.. ,en sinds 1 april 2019 zijn we overgestapt naar een maatschap met onze zoon Kevin (vierde generatie) onder de naam Heideveldhoeve.
Wij zijn een kleinschalig tuinbouwbedrijf met als hoofdteelt Brabants grondwitloof, geteeld op een ecologische manier onder het Flandria label. ( GLOBALGAP gecertificeerd). verder zijn al onze groenten Vegaplan gecertificeerd .De onkruidbestrijding gebeurt mechanisch met een schoffelmachine De kernwoorden bij het telen van Flandria-producten zijn: respect voor het milieu en hygiëne. Het garandeert milieubewuste teelt, kwaliteit en versheid. Het lokaal afzetten van onze producten rechtstreeks aan de burger of buren is dan ook heel belangrijk voor ons. Een direct contact tussen teler en consument is mee daardoor een waarborg voor onze kwaliteit , supervers verkopen op de oogst dag zelf en een lange bewaarbaarheid, zijn onze troeven.
In de zomermaanden telen we ook een 12-tal slasoorten onder het Flandria label ( GLOBALGAP gecertificeerd). , er wordt gedacht aan het ecologisch evenwicht. De bemesting is gebaseerd op bodemanalyses en advies, de onkruidbestrijding gebeurt mechanisch met een schoffelmachine ,verder hebben we ook nog koolsoorten ,wortels, aardappelen ,vergeten groenten ,verse kruiden , gezaaide kruiden , fruit en bessen
Onze grond wisselen we af met een paar hectaren korrelmais voor BIO diesel industrie, brouwgerst ,baktarwe en grasklaver.

Dirección
ROMEINSEBAAN 58
1785 Brussegem
1989
año de inicio de la actividad
3
empleados a jornada completa

Las actividades y prácticas de Heideveldhoeve

Cultivos

2 especies cultivadas al año

Cultivo en campo al aire libre

Cuidados

Utilización de fertilizantes ecológicos (abonos, estiércol)

Plantas y semillas

Viene de un proveedor nacional

Semillas no tratadas

Transformación y Elaboración

No transformo mis productos

Otros ingredientes: no especificado

Procedencia del resto de ingredientes: no especificado

Denominación de origen

El Productor proporciona esta información a título declarativo.