La Ruche qui dit Oui !
Les produits de

Heideveldhoeve

Céréalier, Horticulteur, Maraîcher, Brussegem
Danny, Kevin En Betty Van Haute - Verbruggen
Danny, Kevin En Betty Van Haute - Verbruggen a démarré l'activité de Heideveldhoeve en 1989. Son exploitation est située à Brussegem, en Vlaanderen.

Son exploitation

Ons bedrijf Heideveldhoeve (Danny,Kevin en Betty), is gelegen te Brussegem (gemeente Merchtem). facebook.com/Van-Ha.. ,en sinds 1 april 2019 zijn we overgestapt naar een maatschap met onze zoon Kevin (vierde generatie) onder de naam Heideveldhoeve.
Wij zijn een kleinschalig tuinbouwbedrijf met als hoofdteelt Brabants grondwitloof, geteeld op een ecologische manier onder het Flandria label. ( GLOBALGAP gecertificeerd). verder zijn al onze groenten Vegaplan gecertificeerd .De onkruidbestrijding gebeurt mechanisch met een schoffelmachine De kernwoorden bij het telen van Flandria-producten zijn: respect voor het milieu en hygiëne. Het garandeert milieubewuste teelt, kwaliteit en versheid. Het lokaal afzetten van onze producten rechtstreeks aan de burger of buren is dan ook heel belangrijk voor ons. Een direct contact tussen teler en consument is mee daardoor een waarborg voor onze kwaliteit , supervers verkopen op de oogst dag zelf en een lange bewaarbaarheid, zijn onze troeven.
In de zomermaanden telen we ook een 12-tal slasoorten onder het Flandria label ( GLOBALGAP gecertificeerd). , er wordt gedacht aan het ecologisch evenwicht. De bemesting is gebaseerd op bodemanalyses en advies, de onkruidbestrijding gebeurt mechanisch met een schoffelmachine ,verder hebben we ook nog koolsoorten ,wortels, aardappelen ,vergeten groenten ,verse kruiden , gezaaide kruiden , fruit en bessen
Onze grond wisselen we af met een paar hectaren korrelmais voor BIO diesel industrie, brouwgerst ,baktarwe en grasklaver.

Adresse
ROMEINSEBAAN 58
1785 Brussegem
1989
année d'installation
3
employés à plein temps

Les métiers et pratiques de Heideveldhoeve

Cultures

2 espèces cultivées à l'année

Culture en plein champ

Entretien des cultures

Utilisation d'engrais organiques (fumier, lisier)

Plants et semences

Approvisionnement auprès d'un fournisseur français

Semences non traitées

Transformation et ingrédients

Pas de transformation de mes produits

Autres ingrédients : non renseigné

Provenance des autres ingrédients : non renseigné

Ingrédients issus d'une production labellisée

Ces informations sont données à titre déclaratif par le Producteur.