L'Alveare che dice Sì !
I prodotti di

Heideveldhoeve

Coltivatore di cereali, Vivaista giardiniere, Orticoltore, Brussegem
Danny, Kevin En Betty Van Haute - Verbruggen
Danny, Kevin En Betty Van Haute - Verbruggen ha iniziato l'attività di Heideveldhoeve nel 1989. La sua azienda è situata a Brussegem, in Vlaanderen.

La sua azienda

Ons bedrijf Heideveldhoeve (Danny,Kevin en Betty), is gelegen te Brussegem (gemeente Merchtem). facebook.com/Van-Ha.. ,en sinds 1 april 2019 zijn we overgestapt naar een maatschap met onze zoon Kevin (vierde generatie) onder de naam Heideveldhoeve.
Wij zijn een kleinschalig tuinbouwbedrijf met als hoofdteelt Brabants grondwitloof, geteeld op een ecologische manier onder het Flandria label. ( GLOBALGAP gecertificeerd). verder zijn al onze groenten Vegaplan gecertificeerd .De onkruidbestrijding gebeurt mechanisch met een schoffelmachine De kernwoorden bij het telen van Flandria-producten zijn: respect voor het milieu en hygiëne. Het garandeert milieubewuste teelt, kwaliteit en versheid. Het lokaal afzetten van onze producten rechtstreeks aan de burger of buren is dan ook heel belangrijk voor ons. Een direct contact tussen teler en consument is mee daardoor een waarborg voor onze kwaliteit , supervers verkopen op de oogst dag zelf en een lange bewaarbaarheid, zijn onze troeven.
In de zomermaanden telen we ook een 12-tal slasoorten onder het Flandria label ( GLOBALGAP gecertificeerd). , er wordt gedacht aan het ecologisch evenwicht. De bemesting is gebaseerd op bodemanalyses en advies, de onkruidbestrijding gebeurt mechanisch met een schoffelmachine ,verder hebben we ook nog koolsoorten ,wortels, aardappelen ,vergeten groenten ,verse kruiden , gezaaide kruiden , fruit en bessen
Onze grond wisselen we af met een paar hectaren korrelmais voor BIO diesel industrie, brouwgerst ,baktarwe en grasklaver.

Indirizzo
ROMEINSEBAAN 58
1785 Brussegem
1989
anno di fondazione
3
impiegati a tempo pieno

I mestieri e le pratiche di Heideveldhoeve

Colture

2 specie coltivate all'anno

Coltura in pieno campo

Trattamento delle colture

Utilizzo di fertilizzanti organici (escrementi, letame)

Piante e semi

Proveniente da un fornitore nazionale

Semi non trattati

Trasformazione

Non trasformo i miei prodotti

Altri ingredienti: non specificato

Provenienza degli altri ingredienti: non specificato

Ingredienti provenienti da una produzione certificata

Queste informazioni sono date a titolo dichiarativo dal Produttore.