Buurderij van

Haasdonk - Pieter Wijmshoeve

Marijke Lambrechts
Verantwoordelijke van deze Buurderij

Welkom in onze Buurderij. Elke week vind je hier lekkere lokale kwaliteitsproducten van producenten uit de buurt. Groente, fruit, vlees, eieren, zuivel, brood, koffie, honing, sappen, ... : onze Buurderij verkoopt het allemaal. Telkens tot donderdagnacht kan je een bestelling plaatsen om deze vervolgens op zaterdag af te halen. Op die manier kunnen onze producenten hun producten supervers aanbieden en blijven ze niet met onverkochte overschotten zitten.

De landbouwers en ambachtelijke producenten bepalen zelf hun prijzen, waardoor zij een inkomen hebben dat fair is voor hen én goed is voor de lokale landbouw en economie. Als Buur krijg jij hierdoor toegang tot kwaliteitsvolle lokale voedingsmiddelen.

Kom gerust eens kijken op onze volgende bijeenkomst op zaterdagvoormiddag tussen 9u30 en 10u30, op de Pieter Wijmshoeve (tevens één van onze producenten). Ik zal je daar graag ontvangen. Je kan dan ook de producenten ontmoeten.

Blijf je graag op de hoogte? Volg ons dan zeker!
Wil je graag meteen al een bestelling plaatsen? Dat kan zeker, telkens tot donderdagnacht! Wist je trouwens dat we ook aan huis leveren...?

Tot gauw!

Deze week te koop

Producten kiezen

Fruit en Groenten

Alle producten bekijken