Buurderij van

Ninove - Herlinckhof

Jamien Stoelzaet
Verantwoordelijke van deze Buurderij

Welkom in onze Buurderij op Herlinckhof.
Elke zaterdag verse groenten, vlees, zuivel, brood en zoveel meer op uw bord. Vers en rechtstreeks van onze boeren uit de streek.
🍓 🍏 🍅 🍆 🍞 🍖 🍨 🍫 🍯 🍼🍹

Dankzij uw aankopen via de Buurderij krijgen de producenten een eerlijke prijs voor hun harde labeur. 💪🤝 De meeste producenten nemen elke week deel aan de verkoop, sommige producenten elke 2 weken.

De Buurderij, hoe gaat dat in zijn werk?
💛 Met uw mailadres meldt u zich aan als 'buur'. Dit is gratis en zonder verplichtingen. U wordt op de hoogte gehouden van onze verkoop.
💛 Elke week kan u tot donderdag avond uw boodschappen online
bestellen en betalen. Vanuit uw zetel, hoe handig is dat?
💛 Twee dagen later, op zaterdag haalt u uw bestelling op. Je hebt de keuze uit twee plaatsen en twee tijdstippen.
1) In de voormiddag (10u00-11u30) op Herlinckhof, Vijversweg 3, Ninove. 🚴 🚶 Fietsers en voetgangers komen rechtstreeks via de binnenkoer naar het Buurderij-stalletje. 🚗 Voor de wagens is er ruime parkeergelegenheid op de kiezels langs de straat. Tijdens de Corona-pandemie mag u met uw wagen het drive-in-systeem toepassen: u rijdt rond de boerderij tot aan het stalletje, je bergt jouw boodschappen die klaar staan op, en weg bent u met het lokaal lekkers.
2) In de namiddag (14u30 - 15u30) in Ninia Shopping Center, Vuurkruisersstraat, Ninove.

Vragen? Contacteer ons op buurderij.ninove@gmail.com.

De Seizoenshoeve, Dubbeldoel, De Schapenmelkerij, De Broodstokerij, De Seizoenschuur, Fruit D'Haemer, JB vlierproducten en Ons Julienne nemen elke week deel aan de Buurderij. Pure Chocoa, OR Coffee en Olefació nemen iedere 2 weken deel. Vicky van 't Keekje is momenteel in moederschapsrust.

Groeten en laat het smaken!
Jamien en de boeren van Buurderij Ninove
👩‍🌾👨‍🌾

Deze week te koop

Producten kiezen

Fruit en Groenten

Alle producten bekijken