Buurderij van

Gent - DOK Noord

Aline Boone
Verantwoordelijke van deze Buurderij

Welkom in onze Buurderij!

Elke week vind je hier lekkere lokale kwaliteitsproducten van kleinschalige producenten uit de buurt. We werken actief aan een kortere keten, en geven een eerlijke prijs aan wie het verdient: de Boeren uit de Buurt!

We werken enkel samen met bedrijven die ook een meerwaarde betekenen voor de maatschappij door te fungeren als time-out en als sociaal tewerkstellingsproject, als studie- en onderzoekscentrum of door hun vee te laten grazen in tuinen van bejaarden uit de buurt die geen grasmaaier meer kunnen bedienen. Alle producenten gaan gegarandeerd ecologisch en dier- en milieuvriendelijk te werk én oogsten of bereiden enkel wat besteld werd, zo gaan we actief voedselverspilling tegen! Uiteraard werken we zo verpakkingsloos mogelijk.
Fijn dat jij daaraan wil meewerken!

Brood, (schapen)zuivel, groenten, vegetarische burgers en spreads, vlees, ambachtelijke bieren, pasta, bereide gerechten, worsten en wijn, … bestellen kan - geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen! - telkens tot dinsdagnacht.
Andere buren en de producenten van je voedsel ontmoeten, gezellig keuvelen met mekaar aan de bar kan normaal gezien telkens op donderdag van 17:30 tot 18:30 op DOK Noord, onder het afdak achter de Directeurswoning... om de verspreiding van Corona tegen te gaan fungeren we nu uitsluitend als 'ophaalpunt'. Wuiven mag, maar blijf aub op een veilige afstand van de boeren én van elkaar! Wij dragen een mondmasker, neem je het jouwe ook mee?

Doe mee en ontdek een nieuwe manier van eten die de lokale landbouw ten goede komt! Wat een veerkracht!

Geen lopende verkoop

Volg deze Buurderij om op de hoogte te blijven van de volgende verkoop of vind een andere Buurderij in je buurt.