Werken bij Boeren & Buren

In september 2011, legt Boeren & Buren de eerste bouwstenen van een innoverende webtool waarmee steeds meer mensen toegang krijgen tot een gezonde voeding van kwaliteit en tegelijkertijd de hoevelandbouw mee wordt ondersteund voor het creëren van werkgelegenheid en sociaal welzijn. De missie van onze onderneming is de korte keten uit te rusten met de beste tools om een versnelling hoger te schakelen.

Na drie jaar werken, hebben meer dan 700 communities — Buurderijen genoemd — het licht gezien in Frankrijk, België, Het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland.
Ons team dat het webplatform ontwikkelt en het netwerk uitbouwt bestaat momenteel uit meer dan tachtig mensen die zich in Parijs, Lyon, Toulouse, Lille, Nantes, Londen, Madrid, Berlijn en Brussel bevinden.

Boeren & Buren verbindt de cultuur van sociaal ondernemerschap met digitaal innoveren om een uniek model voor te stellen als sociale en solidaire start-up. Alle 700 Buurderijen hebben de mogelijkheid om een zelfstandig project uit te bouwen dat zich tegelijkertijd inschrijft in een collectieve logica. Al deze micro-ondernemingen en verenigingen schetsen de contouren van een nieuwe sociale en positieve economie.

Het is aan hun zijde en met dezelfde energie dat wij alles in het werk stellen om ons netwerk te doen leven, groeien en evolueren.

Het project van Boeren & Buren :

  • Een project dat terug smaak geeft aan goede producten
  • Creëert een dynamiek die lokale producenten ondersteunt en die de ontwikkeling van een lokale en verbonden economie bevordert
  • Is een innovatief concept om samen beter te consumeren
  • Drijft op de passie en dynamiek van een groeiend team en het enthousiasme van ons netwerk

Contacteer ons op contact@boerenenburen.be