The Food Assembly
De producten van

Dirk Debusschere

Groentekweker, Meulebeke
Dirk Debusschere
Dirk Debusschere heeft Dirk Debusschere opgestart in 1995. Het bedrijf is gevestigd te Meulebeke, in Vlaanderen.

Het project

Dirk Debusschere
Tuinbouwer sinds 1995.

We zijn gelegen in de Bloemgatstraat te Meulebeke op een boogscheut van het provinciaal domein het Veldbos. We starten onze bedrijvigheden op 31 maart 1995. Ons bedrijf bevatte verschillende groenten zoals bloemkool, augurk en prei waarvan prei de belangrijkste groente was. Na fysieke ongemakken hebben we de preiteelt terug geschroefd en zijn we in 2010 overgeschakeld naar mijn oude liefde, de teelt van grondwitloof. Die teelt werd mij met de paplepel ingegeven. Mijn ouders verbouwden deze teelt ruim 30 jaar. In 2010 werd er een nieuwe grondwitloof schuur gebouwd, zodat we op een ergonomische en milieu vriendelijke manier kunnen werken en zo een topproduct op de markt kunnen zetten.

Grondwitloof is een seizoensproduct en dit van half september tot half maart. Het is een product met een diversiteit aan smaken en kan zowel in de koude als de warme keuken gesmaakt worden.

Lekker en gezond, witloof uit vollegrond.

Adres
Bloemgatstraat 3a
8760 Meulebeke
1995
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Dirk Debusschere

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.