The Food Assembly
De producten van

Fruithoeve 't Beurtegoed

Fruitteler, Sint-Eloois-Winkel
Peter D'hondt
Peter D'hondt heeft Fruithoeve 't Beurtegoed opgestart in 1992. Het bedrijf is gevestigd te Sint-Eloois-Winkel, in Vlaanderen.

Het project

Fruithoeve 't Beurtegoed is gelegen te Sint Eloois Winkel.
In 1992 nam Peter D'hondt, vijfde generatie op de boerderij, het familiebedrijf over van zijn vader André. Hij vormde het klassiek landbouwbedrijf om tot een fruitbedrijf waar verschillende soorten appels en peren geteeld worden met veel aandacht voor het milieu en respect voor de natuur.
Het vakmanschap van de kweker en de kracht van de natuur vormen immers een sterk team. Gezond fruit, geteeld met passie én met oog voor de natuur!
In de hoevewinkel, die zijn echtgenote Suzy voor haar rekening neemt, vind je naast een uitgebreid assortiment appels en peren, ook zelfgeperst fruitsap, ambachtelijke producten en heel wat andere groente- en fruitsoorten.
Knapperig of mals, zoet of zuur, rood of groen, vers of verwerkt, appels en peren zijn rijk aan vitaminen en vezels. Maak zelf je keuze uit een pallet van smaken, geuren en aroma's!
Wilt U nog meer weten over onze appel- en perensoorten of op de hoogte blijven van onze activiteiten in en om de boomgaard, neem dan een kijkje op onze website of volg ons op facebook.
fruithoevebeurtegoe..
facebook.com/fruith..

Adres
Gullegemsestraat 202
8880 Sint-Eloois-Winkel
1992
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Fruithoeve 't Beurtegoed

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.