The Food Assembly
De producten van

'de branding WAAK vzw'

Banketbakkerij, Bakker/Banketbakker, Confituurmaker, Fruitteler, Traiteur, Groentekweker, Heule
De Branding - Het Idee
De Branding - Het Idee heeft 'de branding WAAK vzw' opgestart in 2006. Het bedrijf is gevestigd te Heule, in Vlaanderen.

Het project

Via de Buurderij willen we jullie enkele van de overheerlijke producten en bereidingen die de mensen met een beperking in ‘de branding’ maken, laten proeven. Maar ontdek vooral wat de gebruikers in onze dagbesteding elke dag doen: op een zelfstandige manier werken aan een kwaliteitsvol eindproduct. Daar zijn wij, met het volledige team van ‘de branding’, trots op!
‘De branding’ is een deel van groep WAAK en biedt in de regio Zuid-West-Vlaanderen een ruim aanbod van ondersteuning aan mensen met een beperking (gebruikers). Meer dan 260 medewerkers zetten zich elke dag in om zo’n 300 volwassenen met een verstandelijke beperking te ondersteunen. ’De branding’ werkt actief aan inclusie en zelfstandigheid van gebruikers met meer én met minder mogelijkheden. Dankzij een uitgebreid aanbod dagondersteuning, kortdurende ondersteuning en woningen middenin de samenleving, proberen wij de persoon en niet de beperking centraal te stellen. Ontdek onze diensten via debranding-waakvzw.be of volg ons via facebook.

Adres
Ringlaan 30
8501 Heule
2006
Jaar van oprichting
5
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van 'de branding WAAK vzw'

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.