The Food Assembly
De producten van

Bakkerij Ruben Cools

Bakker/Banketbakker, Chocolatier, IJsmaker, Kachtem
Ruben Cools
Ruben Cools heeft Bakkerij Ruben Cools opgestart in 2002. Het bedrijf is gevestigd te Kachtem, in Vlaanderen.

Het project

Gecertificeerde ambachtelijke brood en banket bakkerij . Wij produceren zowel courante producten alsook desem specialteiten, viennoiserie specialiteiten en hartig gebak.
Wij bereiden en bakken onze degen op een franse wijze met eigen desem die ik aangeleerd heb tijdens vele stage's en tot op vandaag nog altijd bijschool dankzij mijn deelnames aan nationale en internationale wedstrijden.
Dit houd in dat alle degen over 1,2 of 3 dagen worden bereid. Ze ondergaan eerst een fermentatie periode en worden dan pas verwerkt en afgebakken. Vaak de hele dag door tot s'avonds.
Deze productie methode laat NIET toe met gecorigeerde, verbeterde of voorgemengede grondstoffen te werken en kunnen alleen met de hand verwerkt worden. Dit leverde mij de erkenning van ambachtsman op door het ministerie van economie en willen wij zo doorgeven aan onze medewerkers.
Wij hebben ontelbare huisbereide producten in het assortiment! Geef ons gerust door welke producten je een goeie aanvulling vindt op de buurderij!
Voor productie foto's en filmpjes zijn wij vrij actief op sociale media! Volg ons via facebook.com/bakker..

Adres
Kachtemsplein 12
8870 Kachtem
2002
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Bakkerij Ruben Cools

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.