The Food Assembly
De producten van

coup de chocolat

Chocolatier, Antwerpen
Isabelle En Tom
Isabelle En Tom heeft coup de chocolat opgestart in 2016. Het bedrijf is gevestigd te Antwerpen, in Vlaams Gewest.

Het project

Hoi! Wij zijn Isabelle en Tom en wij maken gusta, een chocoladereep van 70% met zeldzame criollobonen uit Piura, Peru. Ben je op zoek naar een chocolade die uitblinkt in duurzaamheid en eerlijke handel, dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres.

De voorbije jaren was Isabelle bezig met de invoer en verkoop van originechocolades om een tegengewicht te bieden aan de conventionele chocolade-industrie, die in sneltempo vruchtbare bodems uitput en boeren gedesillusioneerd achterlaat. Deze hebben overeenkomstig dat de cacao op boslandbouw geteeld is.
In 2016 besloten we om onze eigen chocolade te maken met als doel een geheel eigen smaak te creëren, een juiste prijs te betalen aan de producent door de keten te verkorten (direct trade) en een biologische manier van verbouwen (met boslandbouw). Op dit moment werken we nog zonder labels omdat we een beginnend bedrijf zijn, maar onze boeren zijn bio-gecertificeerd.
Onze Gustachocolade is volledig hand- en huisgemaakt en ingepakt. Daarnaast bieden wij ook ontdekpakketten van de beste originechocolades aan.

Geniet ervan!

Adres
lange scholiersstraat 104
2060 Antwerpen
2016
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van coup de chocolat

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.