De producten van

Gingerwald

Brouwer, Lier
Jan Verhoeven
Jan Verhoeven heeft Gingerwald opgestart in 2015. Het bedrijf is gevestigd te Lier, in Vlaams Gewest.

Het project

Hallo allemaal,
Om gezondheid eenvoudig, laagdrempelig en zelfs hip te maken, bedachten we Gingerwald.
We maken rauwe, koud-geperste juice-shots: flesjes van 100 ml aan groenten, kruiden en fruit die we via een juice-corner aan bedrijven leveren, of nu via Boeren&Buren aan jullie. Alles wat je binnenkrijgt is 100% puur natuur: geen additieven, geen toegevoegde suikers, geen pasteurisatie en door het productieproces van koudpersing kunnen we tot meer dan 95% van de vitaminen en nutriënten van de oorspronkelijke groenten, kruiden en fruit behouden.
Uit enkele pilootprojecten blijkt dat meer dan 50% van de mensen die vroeger geen fruit namen (uit bijvoorbeeld de beschikbare manden op het werk), nu wel zeer frequent een pure juice-shot drinken; niet noodzakelijk omwille van de smaak, maar vooral omwille van het gebruiksgemak en de continue variatie aan ingredienten!
Ondertussen hebben we al 55 verschillende recepten die we continu afwisselend klaarmaken.
Via de Gingerwald-app worden werknemers ook geïnformeerd omtrent de exacte hoeveelheid ingrediënten die men met een bepaalde shot heeft binnengenomen en welke vitaminen eraan verbonden zijn. Ondertussen werken we verder om de bijhorende app nóg motiverender te laten werken.
Om van Gingerwald mee een succes te maken, beroepen we ons op een aantal partners. De ingrediënten worden lokaal aangekocht bij duurzame landbouwbedrijven (Gebroeders Vercammen), Afval Alternatief haalt de pulp op en verwerkt die tot biomassa en studenten van de AP Hogeschool werken de Gingerwald-app verder uit. Daarmee willen we onze directe omgeving mee betrekken in het proces en bouwen we zo een heuse community uit van ‘Gingerwallies’.

Adres
Gasthuisvest 2a
2500 Lier
2015
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Gingerwald

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.