De producten van

PASTATI

Producent van ambachtelijke pasta, Gent
Kristl De Loose
Kristl De Loose heeft PASTATI opgestart in 2016. Het bedrijf is gevestigd te Gent, in Vlaams Gewest.

Het project

Pastati is puur genieten

Pure ingrediënten zijn de basis van onze dagverse pasta’s en sauzen.
Puur genieten en duurzaamheid. Daar draait het om bij Pasta Ti. Geen loze belofte maar een concreet engagement.
Onze producten worden dagvers en enkel op bestelling gemaakt, geen overschotten. Wij maken verse pasta in allerhande vormen en zijn "gentberoemd"om onze ravioli's met originele vulling. Onze vegetarische lasagna is een topper! Onze verpakking is vervaardigd uit suikerriet, een natuurlijk materiaal dat volledig composteerbaar is.
Onze pasta wordt gemaakt op basis van bio-bloem. Hiervoor werken we samen met een molenaar die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. We verwerken speciale en authentieke bloemsoorten vb Kamut en Enkir.We maken er overigens een punt van om al onze leveranciers te selecteren op hun duurzame kweek- en teeltmethoden.
Mijn droom om de pasta te produceren binnen sociale economie is een feit . Sinds 12/9/2017 wordt onze pasta in een maatwerkbedrijf geproduceerd. Aarova , eat@12, zal met veel passie de beste pasta's fabriceren. In de loop van 2017 kan dit alleen maar groeien! Onze website: pastati.be

Adres
Dok Zuid 22
9000 Gent
2016
Jaar van oprichting
0
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van PASTATI

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.