De producten van

't Hof van de Rhille

IJsmaker, Zuivelproducent, Graanverbouwer, Melkkoeienhouder, Diksmuide
Lieven & Ans Herrewyn - Delepierre
Lieven & Ans Herrewyn - Delepierre heeft 't Hof van de Rhille opgestart in 2000. Het bedrijf is gevestigd te Diksmuide, in Vlaams Gewest.

Het project

Gelegen nabij de Woumense broeken en het natuurreservaat de Blankaart, net buiten het centrum van Woumen vind U ons melkveebedrijf terug. Reeds enkele generaties terug werd op dit bedrijf melk verwerkt. Maar de nieuwe, jonge generatie probeert er met de overheerlijke dessert en zuiveldrankjes het zuivelgamma op het bedrijf een frisse toets te geven. Een greep uit het aanbod :hoeveboter, kruidenboter, chocopasta karnemelk, karnedrink, volle melk, chcolademelk, volle & magere yoghurt, drinkyoghurt, platte kaas, pudding,rijstpap, chocomousse en heerlijke hoeve-ijsjes. Aan jullie de keuze :-)

Het project Buurderij spreekt ons vanaf de start reeds aan... samen met collega boeren de schouders onder een mooi project steken!

Adres
Pollaertstraat 29
8600 Diksmuide
2000
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van 't Hof van de Rhille

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.