De producten van

Travant Bakkerij Caw Antwerpen

Bakker/Banketbakker, Antwerpen
Travant Bakkerij Caw Antwerpen
Travant Bakkerij Caw Antwerpen heeft Travant Bakkerij Caw Antwerpen opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Antwerpen, in Vlaams Gewest.

Het project

Travant Bakkerij

De plek waar alles gebakken wordt met liefde voor het ambacht en arbeidszorg voor de medewerkers. De Bakkerij is één van de werkvloeren van Travant.

Wat is onze drive : ondernemen met zin

Travant organiseert zinvolle arbeid voor mensen met veel talenten en weinig kansen op de gewone arbeidsmarkt. Ze krijgen kansen een stiel te leren via de opleiding op één van onze professionele werkvloeren.

Onze medewerkers worden uitgedaagd in hun talenten en iedereen wordt betrokken bij het reilen en zeilen van de werkvloer. Voor ons start alles met gemotiveerde medewerkers. Alleen dan kunnen we kwalitatieve producten of dienstverlening bieden. Vanuit deze dynamiek werken we we met fierheid aan onze producten en diensten met een grote klantentevredenheid als streefdoel. Travant is actief in de domeinen voeding, mobiliteit, poets.

In de Travant-bakkerij kiezen we zeer bewust voor een aanpak die oog heeft voor de medewerkers, milieu, omgeving en product.

Vanuit onze ecologische visie hebben we aansluiting gezocht bij Boeren en Buren en de Voedselteams. Lokale initiatieven die producent en consument dichter bij elkaar brengen en die lokale producten promoten. Onze producten kennen op die manier een afzet bij buurtbewoners en directe omgeving. Het vervoer gaat via de opleiding transport van Travant en gebeurt uitsluitend met bakfietsen.

We kopen onze basisproducten aan bij leveranciers die zo ecologische en fair mogelijk werken. Onze ambachtelijk gemalen biologische bloem komt van de Artemeersmolen in Poeke die zijn graan haalt bij lokale boeren en zo faire kwaliteit levert.

Onze andere basisproducten zoals rietsuiker, agave en chocolade, enz... bestellen we bij lokale groothandels die biologische en fairtrade producten leveren. Ook onze collega-producenten bij boeren en buren en voedselteams zijn onze leverancier.

Om van al deze mooie basisproducten een lekker en kwalitatief eindproduct te maken hebben we elke dag gemiddeld 6 medewerkers op de werkvloer die ieder een schakel vormen in het ganse productie- en verwerkingsproces. We spreken mensen aan op hun talenten en competenties en bieden hen doorheen het traject groeikansen.

Op die manier komen we elke dag weer tot een mooi eindproduct waar iedereen trots op kan zijn en van kan groeien.

Wij leveren enkel op bestelling.

Adres
Blindestraat 6/8
2000 Antwerpen
2017
Jaar van oprichting
8
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Travant Bakkerij Caw Antwerpen

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.