De producten van

Bakmama

Bakker/Banketbakker, Roeselare
Evelyne Verhaege
Evelyne Verhaege heeft Bakmama opgestart in 2016. Het bedrijf is gevestigd te Roeselare, in Vlaams Gewest.

Het project

Bakmama is reeds lang aan het bakken voor familie en vrienden maar pas sinds eind 2016 gestart met een eigen zaak. Toen Bakmama voor de eerste keer mama werd was ze genoodzaakt om zelf te bakken voor haar dochter met allergieën. Gelukkig had ze al veel ervaring opgedaan in haar jeugdjaren waar ze bijna wekelijks een taart op tafel toverde. Door die ervaring en het lezen van bergen kookboeken vond ze al snel manieren om allergenen te vervangen.
Bakmama bakt enkel op bestelling, zo gaat er niets verloren en is alles steeds vers.
Bakmama maakt taarten, koekjes, pannenkoeken en desserts voor alle gelegenheden. Klein of groot, alles wordt met even veel liefde en zorg gemaakt. Bakmama maakt niet zomaar gebak. Alles is met de hand gemaakt met natuurlijke ingrediënten en vrij van geraffineerde suikers. Ook glutenvrij en vegan gebak zijn mogelijk. Heel wat recepten kunnen aangepast worden voor personen die allergisch en/of intolerant zijn. Puur en heerlijk gebak dat zowel groot als klein bekoort met de smaak van vroeger.

Adres
Vikingstraat 18
8800 Roeselare
2016
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Bakmama

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biomeel, meel van oude graansoorten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier

Biologische ingrediënten, fairtrade producten

Gisting

Bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.