De producten van

Laura's Versie

Traiteur, Dilbeek
Laura Waals
Laura Waals heeft Laura's Versie opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Dilbeek, in Vlaanderen.

Het project

Vers, kwalitatief, gezond, duurzaam, (h)eerlijk en puur. Dat is wat ik u graag, dagelijks, wil bieden.
Ik werk wekelijks een nieuwe, beperkte, “menu-kaart” uit met verse maaltijdsalades. Ik kies bewust voor een beperkt, maar wel kraakvers aanbod.
Ik kook zo veel mogelijk seizoensgebonden en vanuit mijn “buikgevoel”, maar steeds met als hoofdingredïenten verse producten en vooral groenten en fruit.
Aangezien ik zo veel mogelijk zelf maak, kan ik heel gemakkelijk rekening houden met intoleranties/diëten/allergieën, dus aarzel niet om mij te contacteren, we vinden samen zeker een oplossing!

Laura’s Versie… is ontstaan vanuit mijn buikgevoel… Vanuit het bloed dat kruipt waar het niet gaan kan…
Mijn liefde voor koken begon eigenlijk bij Roger Vandamme. Zijn mateloze enthousiasme sloeg bij mij in als een bom. Heerlijk vond ik het om voor iedereen iets lekkers te bakken. Kwam je bij ons op bezoek stond er steevast een lekkernijtje op je te wachten.
Ik experimenteerde niet alleen veel met patisserie, maar ook in de dagdagelijkse keuken startte mijn zoektocht naar de juiste smaakcombinaties.
Mijn lichaam dwong me ertoe om ook gezond te eten, daardoor groeide mijn interesse in gezonde keuken. Het juiste evenwicht tussen een gezonde keuken en voor mezelf calorie-arm koken blijft een dagelijkse fijne uitdaging.
Ik ben eigenlijk sociaal werker van opleiding en heb die job graag uitgeoefend, maar ik voelde… “dit is het niet, toch niet voor de rest van mijn leven, en toch kon ik het niet benoemen wat ik mistte”.
Ik besloot voor mezelf om wat meer te doen met mijn kookhobby en startte mijn (hulp)koksopleiding aan de ceria coovi in Anderlecht.
Toen ik daar stond, voor de eerste keer, een beetje onwennig in een echt kokskostuum (jawel met belachelijk “champignonmutske”), tussen al het keukenmateriaal, tussen al het inox, de steeds brandende kookvuren,…toen op dat moment werd het me duidelijk. In de keuken, daar hoorde ik thuis… En sindsdien is mijn passie alleen nog maar gegroeid.
Bij Laura’s versie…probeer ik te koken vanuit mijn buikgevoel, met gezond verstand. Soms koolhydraatarm, soms eens wat voller, soms volgens de visie van Sandra Bekkari, soms volgens de visie van Pascale Naessens, … maar ik probeer er vooral mijn eigen visie van te maken. Ik kies er zelf voor om vaak koolhydraatarm te koken. Mijn kinderen nemen me dat niet steeds in dank af, maar denk ik wel dat hun opgroeiende lichaam wel wat “meer” kan gebruiken, daarom maak ik steeds een kindvriendelijk alternatief.

Waarom Laura’s Versie…
Om verschillende redenen…
… Omdat ik het fantastisch vind om mensen te laten genieten van een lekkere verse maaltijd… we hebben het heel de tijd over dieten, calorieën/punten tellen, …maar we vergeten te genieten van ons eten! Eet goed, gezond, bewust, maar vergeet vooral niet te genieten!!
… Omdat het mijn droom is om van koken mijn beroep te maken.
… Omdat ik weet dat vers koken heel tijdsrovend kan zijn, zeker in combinatie met werken, kinderen, huishouden, hobby’s…daarom hoop ik met mijn producten een oplossing te kunnen bieden voor vele mensen…

Adres
Dr. R. Lambrechtslaan 8
1700 Dilbeek
2017
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Laura's Versie

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.