De producten van

Anneke Panneke

Traiteur, Producent van fruitsappen en dranken, Vorselaar
Anneke Panneke
Anneke Panneke heeft Anneke Panneke opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Vorselaar, in Vlaanderen.

Het project

Anneke Panneke is gepassioneerd door koken en lekker en gezond eten.

Kom de keuken binnen van deze duizendpoot en je ontdekt al gauw een arsenaal aan pottekes en pannekes. Bijzondere kruiden van over de hele wereld. Olie en azijn in alle geuren en smaken kleuren de keukenkasten en schapjes.

Als kind al deed ze niets liever dan in (mini)potjes roeren en mensen ‘bedienen’. In de familie werd haar bijnaam dan ook al snel Anneke Panneke.

Het bloed kruipt waar het niet kan gaan, talenten en passie kunnen we nu éénmaal niet verborgen houden of onderdrukken.

Vanuit haar rol als Buurderijverantwoordelijke in Vorselaar en de samenwerking met een aantal schitterende lokale producenten en boeren is dan ook Anneke Panneke geboren.
Haar eigen levenswijze, het besef dat goed en gezond eten noodzakelijk is om je lichamelijk en geestelijk in goeie form te voelen en te zijn en het verlangen om dit uit te dragen naar haar medemens is haar grootste motivator.

De gerechten zullen dan ook daar waar mogelijk en zoveel als kan, bestaan uit de meest verse producten van de boeren en producenten van de Buurderij.

Anneke Panneke zal handig zijn als u eens even geen zin hebt om te koken en toch lekkere gezonde kost wil verorberen.
Anneke Panneke zal verrassend en origineel zijn als u nieuwe smaken of gerechten ontdekt om dan later hiermee zelf eens aan de slag te gaan.

Anneke Panneke zal ook gewoon goeie boere kost voorschotelen maar dan in een creatief jasje gestoken.

Anneke Panneke zal ook voor diegenen die liever geen eiwitten met koolhydraten mixen alles afzonderlijk aanbieden zo kunnen jullie zelf naar wens combineren.

Anneke Panneke houd zelf ook al wel eens van een vleesvrij dagje dus vegetariërs zullen ook hun hartjes kunnen ophalen in een vlees of visvrij aanbod.

Buiten de gerechten zal Anneke Panneke ook een lekkere zelf samengestelde ontbijtmix van gedroogd fruit en zaden aanbieden om de dag al prima in te zetten.

En om je dag te beginnen of af te sluiten kan je genieten van haar eigen Anneke Pannekes toverdrank : Love Shack, een lekkere mix van verse appel, peer & gember & kaneel, die je warm of koud drinkt.

Alles wordt met de hand gemaakt, alle grondstoffen worden nauwlettend gecontroleerd. Omdat de 4 seizoenen ons telkens alles bieden wat we die periode nodig hebben gaan we daar telkens mee aan de slag met de groeNten en fruit van het moment.

De producten van Anneke Panneke bevatten geen bewaarmiddelen en worden altijd vers of ingevrozen aangeboden. De verse producten zijn daarom beperkt houdbaar.

Het voedingsagentschap is terecht streng en legt ons hoge HACCP –normen op. Daarom kunnen wij geen gebruikte emmertjes, flesjes of andere verpakkingen terug nemen en opnieuw vullen. Jammer genoeg beschikken wij niet over dure sterilisatie apparatuur. We proberen echter zo duurzaam mogelijk om te gaan met onze verpakkingsmaterialen. Top of mind is dan ook steeds goed nadenken hoe we kunnen verbeteren op vlak van verpakkingen.

Anneke Panneke zegt klaar en duidelijk : Zorg goed voor jezelf ! Je hebt maar 1 lijf, dat is je enige tempel die je dagelijks moet aanbidden en swanjeren. Eet duurzaam en lokaal zo help je uw lieve buurman of vrouw die met veel passie en liefde zorgt voor al dat lekkers op je bord. Eet gezond, en lekker en durf ook eens een beetje speciaal te eten dat houdt het spannend en gevarieerd!

Swanjeer u en eet smakelijk !
Anneke Panneke

Adres
zegbroek, 74a
2290 Vorselaar
2018
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Anneke Panneke

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Groenten fruit

Afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km)

Secundaire ingrediënten

Zuivel

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.