Al sedert jaren bezig met duurzaam en biologisch werken aan gebouwde omgeving als architect, en nu omgeschakeld naar bierarchitect die biologische bieren op de markt brengt naar eigen en eigenzinnig recept.
In 2015 officiëel begonnen met een LIZA honingtripel naar de markt te brengen, gebrouwen bij de brouwerij Den Hopperd. Daarna kwamen er nog elk jaar twee bieren bij en wordt er ook in andere brouwerijen gebrouwen. We kijken uit naar een geschikte ruimte om zelf biologische bieren te gaan brouwen.
Laat produceren met eigen recepten door een externe werkplaats
Water, mouten, hop, gist
Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier
Biologische producten, ambachtelijke producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie
Kruiden, rietsuiker, fruit, honing
Afkomstig van een leverancier buiten de EU, afkomstig van een leverancier binnen de EU
Biologische producten, fairtrade producten, ambachtelijke producten, producten afkomstig van een gecertificeerde productie
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Water is ofwel leidingwater, ofwel grondwater mouten en granen komen van mouterijen in België (Dingemans en Malterie du Château) en Duitsland (Weyermann) en granen van België en Nederland hoppen komen in hoofdzaak uit Poperinge (één bio hopteler in België), soms uit Duitsland of Polen, gist is GGO vrij en niet bio honing is bio en fairtrade uit Mexico fruit uit Nederland en Ukraine