De producten van

A la Bonne Heure

Confituurmaker, Imker, Fruitteler, Groentekweker, Maarke-Kerkem
Jessika Boey
Jessika Boey heeft A la Bonne Heure opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Maarke-Kerkem, in Vlaanderen.

Het project

wij zijn kleinschalige imkers, groenten- en fruittelers, en verwerkers van al dat lekkers.
we doen dit op ecologische wijze met alle respect voor natuur en dier. Zo voorzien we veel nectar en stuifmeel voor de bijen door het inzaaien van een bloemenakker en een grote biodiversiteit te creëren op ons erf en oogsten we niet alle honing zodat de bijen voldoende voedsel heeft om te overwinteren.
De moestuin wordt uiteraard ook volledig natuurlijk en ecologisch bewerkt.
Mijn passie voor tuinieren en koken verenigt zich in heerlijke gerechten.
Zo maak ik heerlijke chutneys en tomatensausen. Tomaten genieten trouwens een speciale voorkeur. Zo telen we meer dan 30 soorten tomaten met veel zorg en liefde vanaf het zaadje (gewonnen uit de mooiste exemplaren van het vorige seizoen) tot op het bord.
Onze seizoensgroenten verwerken we ook in onweerstaanbare groententaarten en lasagna's .
Onze konfituren zijn op basis van puur fruit waaraan per kilo fruit maximaal 500g biologische rietsuiker is toegevoegd.

Adres
hasselstraat 19
9680 Maarke-Kerkem
2018
Jaar van oprichting
0.5
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van A la Bonne Heure

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Fruit

Productie op eigen bedrijf

Biologische producten, ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Biologische rietsuiker

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten, lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.