The Food Assembly
De producten van

HET GROENTENHOFKE

Groentekweker, Kontich
Bart Lauwerijs
Bart Lauwerijs heeft HET GROENTENHOFKE opgestart in 2005. Het bedrijf is gevestigd te Kontich, in Vlaanderen.

Het project

Het groentenhofke van boer Bart, Carine, Laura en Lore.

Wat ooit voor ons begon als een gewone hobby, groeide stilaan uit tot een passie die we wilden delen met anderen. Elke week op zaterdag wordt een kleine ruimte in onze garage omgetoverd tot een paradijs van dagvers geoogste groenten en fruit.

Wij telen onze groenten nog met heel veel liefde en geduld op een organische en traditionele manier op het ritme van de natuur en ZONDER GEBRUIK VAN PESTICIDEN. Alles wordt nog liefdevol met onze eigen handen gedaan, van het zaaien en het planten tot het oogsten van onze supergezonde groenten. Thomas van Filoes zorgt ervoor dat onze verse groenten worden verwerkt tot (h)eerlijke en gezonde juices zonder toevoeging van suiker of bewaarmiddelen. Puur natuur is onze leuze!

Elke vrijdag kunt u op onze facebookpagina “het groentenhofke van boer Bart” lezen welke nieuwe oogst er klaarligt voor onze klanten die op zaterdag langskomen.

Adres
KEIZERSHOEK 213
2550 Kontich
2005
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van HET GROENTENHOFKE

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.