The Food Assembly
De producten van

brood- en banketbakkerij k. burez

Bakker/Banketbakker, Ronse
Kristoffel Burez
Kristoffel Burez heeft brood- en banketbakkerij k. burez opgestart in 2003. Het bedrijf is gevestigd te Ronse, in Vlaanderen.

Het project

Wij dragen in onze bakkerij de ambacht hoog in het vaandel. Met de keuze voor goede grondstoffen en onze stielkennis willen we elke dag weer lekkere en verse producten maken.
We volgen de bewegingen in onze sector van kort bij op en bieden daarom onder andere broden met desem en/of spelt aan. Lekkerder, langer houdbaar en gezonder.
We proberen in de mate van het mogelijke zo veel mogelijk lokaal onze grondstoffen te kopen. Fruit, groenten, vlees, vis,...
Patisserie hebben we in alle soorten: klassiek zowel als vernieuwend, fruittaart of bavarois.

Adres
Wijnstraat 68
9600 Ronse
2003
Jaar van oprichting
4
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van brood- en banketbakkerij k. burez

Meel

Afkomstig van een Belgische leverancier

Speciaal meel, vooraf bereid meelmengsel, conventioneel meel, meel van oude graansoorten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier

Lokale ingrediënten (-250km), ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie, fairtrade producten, ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem, bakkersgist, bakpoeder, bereiding van het voordeeg

Oven

Gasoven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.