The Food Assembly
De producten van

Koekepeer

Graanverbouwer, Asse
Tim De Bruyne
Tim De Bruyne heeft Koekepeer opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Asse, in Vlaanderen.

Het project

UNIEKE SMAKEN EN ALTIJD KRAAKVERS!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is een torenhoog cliché maar het klopt als een bus. Een gezond en stevig ontbijt zorgt ervoor dat men na een periode van slaap het lichaam weer helemaal wakker maakt. Het zorgt voor een stevige dosis energie die de concentratie en het energiepeil voor de rest van de dag ten goede komt. Een gezond en stevig ontbijt zorgt er tevens voor dat je doorheen de dag minder snel naar ongezonde en gesuikerde snacks grijpt. Waarom overigens ook niet tijdens de dag genieten van een heerlijke pot granola met wat van je lievelingsyoghurt?

Bij Koekepeer vind je een uniek aanbod aan granola waarbij elke variëteit volledig ambachtelijk en in kleine hoeveelheden bereid wordt. Dit gebeurt telkens pas na bestelling waardoor je elke keer opnieuw verzekerd bent van kraakverse granola! Alle granolas worden daarenboven bereid zonder geraffineerde suikers en met de meest hoogwaardige en onbewerkte ingrediënten. Op die manier zorgt Koekepeer ervoor dat je elke dag een stevige dosis vitamines, mineralen, antioxidanten, … voorgeschoteld krijgt.

Naast vijf vaste variëteiten granola vind je hier ook een 'seizoensgranola', waarbij elementen uit het betreffende seizoen gecombineerd worden om zo een uniek smaakpalet te creëren.

Adres
Krokegemseweg 16
1730 Asse
2018
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Koekepeer

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.