The Food Assembly
De producten van

Dolma Restaurant

Restauranthouder, Ixelles
Sandrine Lothe
Sandrine Lothe heeft Dolma Restaurant opgestart in 2015. Het bedrijf is gevestigd te Ixelles, in Région Bruxelles-Capitale.

Het project

Parce que la cuisine végétarienne est pour nous une véritable source d’inspiration, notre buffet vous sert chaque jour des recettes différentes et inventives, issues de produits de saison les plus locaux. Laissez-vous porter par les saveurs et composez vous-même votre assiette selon vos envies.

Adres
Chaussée d'Ixelles 329
1050 Ixelles
2015
Jaar van oprichting
10
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Dolma Restaurant

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Des légumes

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Lokale producten (-250km), fairtrade producten, producten afkomstig van conventionele ketens, producten afkomstig van een gecertificeerde productie

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, fairtrade producten, producten afkomstig van conventionele ketens

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Producten afkomstig van een gecertificeerde productie, lokale producten (-250km), producten afkomstig van conventionele ketens, fairtrade producten

Opmerking

Le Dolma est un restaurant 100% végétarien, avec 85 % de plats vegan. Nous ne faisons que des plats avec des légumes de saison et essayons de travailler avec des produits locaux. Nous sommes en partenariat avec Terroirist (coopérative qui met en lien direct les producteurs locaux et les restaurant)pour l'achat des nos légumes , fruits, épices et d'autres produits divers ( graines, boissons,...).

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.