De producten van

Tantan'bakt

Bakker/Banketbakker, Beveren-Waas
Ann Suy
Ann Suy heeft Tantan'bakt opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Beveren-Waas, in Vlaanderen.

Het project

Ik ben, Ann Suy, Tante Ann, sportieve Ann, eetgrage Ann, maar ook heel graag gezonde Ann,
En vanuit dat idee, is dit allemaal begonnen.
Jaarlijks loop ik een marathon , dus mijn vrije tijd spendeer ik graag met mijn loopschoenen aan. Maar met alleen de schoenen lukt dat niet. Het vraagt immers ook wel wat discipline als het op je voeding op aankomt. En dat is niet altijd even makkelijk om vol te houden. Het steeds weer nadenken, over wat je juist mag eten …niet te veel suiker, voldoende eiwitten, proteïnen …en dan niet te vergeten de tijd en energie die daarin kruipt.
Uit eigen ervaring weet ik dat een gezonde lifestyle hebben pas leuk wordt als het makkelijk én lekker is. Als je sportief en gezond wil leven, en daarnaast ook nog een job hebt die danig wat tijd in beslag neemt, is dat niet altijd even makkelijk.
Het laatste wat je dan wil is je zorgen maken of je iets wel of niet kan eten. Daarom besloot ik een van de grootste dilemma’s; een echt lekker én echt gezond ontbijt of tussendoortje, makkelijker te maken.
Je hoeft vanaf nu je eigen gezonde bananenbrood , rijk is aan eiwit maar zonder toegevoegde suiker, gluten of lactose , niet meer zelf te maken. Vanaf nu kan je deze bij mij kant en klaar kopen zoals je hem zelf zou maken.
Het is voor mij immers fijn om mensen aan te moedigen om te kiezen voor gezond. En dat lukt alleen als gezond ook echt heel lekker is. Maar gezond is meer dan alleen calorieën op een verpakking. Het is no-waste. Het is fysiek, maar ook mentaal. Met dit brood/cake zorg ik ervoor dat je goed gevuld begint, met voldoende energie en extra tijd over om je sportieve momenten nog mooier te make.

Adres
Yzerhand, 13
9120 Beveren-Waas
2018
Jaar van oprichting
0.5
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Tantan'bakt

Meel

Afkomstig van een Belgische leverancier

Vooraf bereid meelmengsel, speciaal meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: eieren, banaan, kokosolie, snuf zout, appeldiksap,vers fruit

Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Gisting

Bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Ik haal de bananen die niet verkocht kunnen worden, doordat ze te rijp zijn, op bij plaatselijke groentenzaken en betaal ervoor. Anders zouden ze op de afvalberg komen. Er zit geen geraffineerde suiker in mijn broden. Granola wordt gezoet met een minimum aan honing.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.