Hallo,
Mijn naam is Roel Van Opstal en het bakken zit al vele jaren en generaties in mijn bloed.
Mijn overgrootvader is rond 1925 begonnen met een bakkerij in Rijkevorsel en die is verder gegaan van vader op zoon. Nu mijn ouders gestopt zijn met de zaak ben ik als 4de generatie aan de beurt.
De recepten van het gebak hebben de tand des tijds doorstaan en zijn aangevuld met hedendaagse touchen zodat 'de smaak van toen' behouden blijft en het toch voldoet aan de wensen van vandaag.
Als beginnende ondernemer werk ik graag op maat van de klant. Naast mijn vast assortiment sta ik dan ook altijd open voor suggesties van de klant. Een speciale gelegenheid vraag soms om een speciale taart. Zo kan ik naast de vertrouwde producten ook inspelen op de trends van vandaag.
Al mijn producten worden met veel liefde en respect voor het vak gemaakt, zo kunnen kwaliteit en ervaring samensmelten tot een perfect geheel.
Afkomstig van een Belgische leverancier
Conventioneel meel
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Melk, eieren, fruit, suiker,...
Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer
Lokale ingrediënten (-250km), ingrediënten afkomstig van conventionele ketens
Gebruikt rijsmiddel: niet ingevuld
Elektrische oven