In 2006 werd het pand van het voormalig Wafelhuis omgedoopt tot ’t Verloore Brood. Deze ruime zaak bood plaats aan een bakkerij en een tearoom. Daarnaast kon je er ook terecht voor een uitgebreide keuze aan belegde broodjes. Een jaar later werd besloten de verbruikszaal te sluiten om zich meer te concentreren op brood en patisserie. De verhuis naar een kleiner pand in 2008, sloot aan bij deze strategie: ’t Verloore Brood specialiseerde zich steeds meer in verfijnd gebak en taarten.Naast een ruim assortiment aan brood, biedt het ’t Verloore Brood dagelijks een uitgebreide keuze aan taarten en gebak. Michiels bokkenpoten behoren tot het beste wat Turnhout te bieden heeft. Ontdek ook de eigen koekjes, choco, confituur en andere confiserie. Tijdens het weekend wordt het nog moeilijker kiezen, want dan wordt het assortiment pistolets nog meer uitgebreid. Meermaals per dag komen de verse pistolets uit de oven. ‘t Verloore brood is een jong en dynamisch team: zowel in de winkel en in het atelier worden Lotte en Michiel bijgestaan door gemotiveerde medewerkers. ’t Verloore Brood wil zich blijven specialiseren. Kwaliteit, innovatie, nieuwe producten, acties en verrassingen zijn de ingrediënten voor de toekomst en voor een tevreden klant.
Afkomstig van een Belgische leverancier
Meel van oude graansoorten, vooraf bereid meelmengsel
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier
Lokale ingrediënten (-250km), ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke ingrediënten
Bakkersgist
Gasoven