Een uit de hand gegroeide hobby, dat is mijn zaak Koekkoek.be. Ooit in avondschool aan de opleiding ‘brood- en banketbakker’ begonnen (PIVA). Best pittig, 3 avonden per week, naast een voltijdse job. Ook een aantal jaren effectief praktijkervaring opgedaan. Daardoor weet ik goed wat ik niet wil: werken met halffabrikaten, half werk leveren, lopendebandwerk,... Nee, dat niet. 😛 Goede ingrediënten, liefde voor het ambacht, een beetje nostalgie, dat is wat ik wil delen met mijn klanten. Momenteel werk ik op bestelling (in bijberoep) vanuit mijn keuken, binnenkort hopelijk in mijn eigen winkel in Mol.
Afkomstig van een Belgische leverancier
Conventioneel meel
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer
Lokale ingrediënten (-250km), biologische ingrediënten, ambachtelijke ingrediënten
Gebruikt rijsmiddel: niet ingevuld
Gasoven