Op ambachtelijke wijze verkoop ik gebak met een rijke geschiedenis. Via Boeren en Buren kan je zo mijn Tildonks taartje kopen, naar oud recept van de Ursulinen te Tildonk. Ik volgde vier jaar geleden een opleiding tot brood- en banketbakker en werkte een jaar in Australië als chocolatier en pastry chef. Ik werk momenteel alleen en in bijberoep. Als hoofdberoep ben ik begeleider van kinderen met autisme en gedragsproblemen in het onderwijs.
Ik sta voor gebak met een geschiedenis. Naar verloop van het seizoen verkoop ik andere dingen. Vaak zijn dit familierecepten of recepten die ik terugvond in oude kookboeken. Alles wordt ambachtelijk bereid in mijn eigen keuken zonder gebruik van moderne apparatuur. Op deze manier wordt het gebak vervaardigd zoals het ook vele jaren terug werd gemaakt.
Afkomstig van een leverancier binnen de EU
Conventioneel meel
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: melkerijboter, kandijsuiker, specerijen en bloem
Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU
Ingrediënten afkomstig van conventionele ketens
Bakpoeder
Elektrische oven