De producten van

The Catering Company

Traiteur, Boortmeerbeek
Bart Dekimpe
Bart Dekimpe heeft The Catering Company opgestart in 2009. Het bedrijf is gevestigd te Boortmeerbeek, in Vlaanderen.

Het project

The Catering Company is een dynamische bedrijf onder leiding van Bart en Manuela dat ondertussen meer dan 10 jaar actief is.

Vanuit event catering zijn wij verder gegroeid naar verschillende bedrijfstakken waar wij huisbereide soepen en verse maaltijden aanbieden. Wij proberen, voor de ingrediënten van onze bereidingen, zo veel als mogelijk beroep te doen op locale producten en producenten. Omdat wij geloven in (h)eerlijke grondstoffen voor een faire prijs én met de nodige aandacht voor het product en de omgeving.
Basisproducten die de tijd kregen om te groeien zonder overmatige ingreep van de producent zijn nog steeds van onschatbare waarde voor een kok, deze zijn altijd een meerwaarde in gerechten.

Naast onze beroepsmatige activiteiten hebben wij ook een maatschappelijke rol te vervullen. Op de daken van onze gebouwen liggen zonnepanelen van de laatste generatie die ervoor zorgen dat wij bijna zelfvoorzienend zijn voor wat betreft elektriciteit. Afval proberen we te vermijden door bewust aan te kopen, correcte volumes te bereiden en mogelijke overschotten een nuttige bestemming te geven.

The Catering Company heeft sinds kort het “smiley” kwaliteitslabel in ontvangst mogen nemen. Wij ondersteunen lokale initiatieven zoals zonder honger naar bed, zorghuis Dijle Vallei en Monte rosa en betrekken de wereld winkel waar mogelijk. Want laat ons eerlijk zijn, we leven in een maatschappij waar geen honger zou mogen zijn en
deze vzw’s zorgen ervoor dat wij niets nodeloos moeten weggooien.

Dit om aan te tonen dat sociaal verantwoord en eerlijk lokaal ondernemen ook de juiste kwaliteit moet hebben. Het beste compliment krijgen we steevast van onze klanten, als die gelukkig zijn na een geslaagd event want dan pas hebben wij voldoening in onze manier van ondernemen.

Adres
Langestraat 59
3190 Boortmeerbeek
2009
Jaar van oprichting
5
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van The Catering Company

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Basisingrediënt: niet ingevuld

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Lokale producten (-250km), fairtrade producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Lokale producten (-250km), fairtrade producten, ambachtelijke producten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.