De producten van

Kjure BV

Traiteur, Kuurne
Nicolas Maelfait
Nicolas Maelfait heeft Kjure BV opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Kuurne, in Vlaanderen.

Het project

Graag gezond eten, maar te weinig tijd hebben om te koken. Het is één van de verzuchtingen van deze tijd waar ook wij dagelijks mee geconfronteerd werden.

Ons gezin (papa Marc, mama Christel, zus Julie en zoon Nicolas) had er genoeg van en startte 3 jaar geleden Kjure op, een familiebedrijf dat dagelijks verse en gezonde take-away gerechten aanbiedt in foodautomaten.

Het idee ontstond toen onze papa, met meer dan 40 jaar ervaring in de Horeca (o.a. Comme Chez Soi, Sanglier des Ardennes, La Marquette,...), plots te kampen kreeg met gezondheidsproblemen. Hij moest van de dokters gezonder eten, maar op de markt waren er geen opties voor wie weinig tijd heeft om te koken. Met Kjure vullen we die leegte in: we bieden een gezond alternatief voor iedereen op gelijk welk moment van de dag!

Elk Kjure gerecht is het resultaat van passie voor smaak en sterk teamwerk. Onze keuken staat of valt met de kwaliteit en versheid van de ingrediënten die dagelijks door onze lokale leveranciers worden aangeleverd.

Geen bewaarmiddelen of e-nummers die iets kunnen verdoezelen, enkel pure en eerlijke topproducten. Geen industriële, geautomatiseerde productie, maar een échte keuken waar ambacht en handwerk centraal staat.
We kiezen resoluut voor het beste in het leven, voor genieten zonder schuldgevoel en voor ambachtelijk vakmanschap. Kortom een keuze voor beter, gezonder én lekkerder, elke dag opnieuw.

Wat maakt Kjure anders?

- Kjure kookt voor jou:
Zo geniet jij van gezonde maaltijden alsof je ze thuis zou maken: wij gebruiken geen bewaarmiddelen of andere additieven.

- Met eerlijke ingrediënten van hier:
Al onze ingrediënten komen van lokale bodem, van producenten die we bij voornaam kennen.

- Ook als je bijzonder wensen hebt:
Kjure is er voor iedereen. Ons team bereidt dagelijks één of meerdere vegetarische gerechten. Heb je allergieën? We koken steeds een ruim assortiment glutenvrije en lactosevrije maaltijden.

Adres
Watertorenstraat 10
8520 Kuurne
2017
Jaar van oprichting
15
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Kjure BV

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Groenten

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Vlees en vis

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Droge producten

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten, producten afkomstig van een gecertificeerde productie

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.