De producten van

Les Pains de Greg

Bakker/Banketbakker, Hévillers
Gregoire Van Bellinghen
Gregoire Van Bellinghen heeft Les Pains de Greg opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Hévillers, in Région Wallonne.

Het project

Production artisanale de pain exclusivement à partir de farines d'épeautre wallon.
Viennoiseries et Biscuiteries confectionnées avec des produits de Ferme du Brabant Wallon.

Adres
Avenue de la Fontaine 1 A
1435 Hévillers
2018
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Les Pains de Greg

Meel

Afkomstig van een lokale landbouwer

Conventioneel meel

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Gisting

Gebruikt rijsmiddel: niet ingevuld

Oven

Soort oven: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.