Pieter Declercq houdt van lekkere en smaakvol eten en wil dat met jullie delen. Na jaren van bijberoep sprong hij in september 2020 richting hoofdberoep: Coeur de Boef!. Met als doel: zoveel mogelijk mensen laten meegenieten van zijn lekker eten.
Zijn stijl omschrijf je het best als versbereide gerechten met lokale producten van betrouwbare producenten. Vlees uit de buurt, groenten van het moment en veel smaak. Zijn stijl is een comfortfood op basis van heerlijke lokale producten en Oosterse invloeden. Bovendien probeert hij zo weinig mogelijk verpakking te gebruiken. Kortom, eten met passie, een verhaal en smaak.
Elke keer biedt hij een select gamma aan gerechten aan. Een beperkte keuze, zodat alles zelfgemaakt kan zijn en blijven.
Heeft een eigen werkplaats
Lokale producten
Afkomstig van een binnenlandse leverancier
Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten
Veel kruiden
Afkomstig van een leverancier buiten de EU
Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Pieter Declercq streeft ernaar om alles zoveel mogelijk zelf te maken. Van platbrood over pasta tot tomatensaus, alles moet zelfgemaakt én lekker zijn.