De producten van

de Bakhaven

Bakker/Banketbakker, Oostkamp
Sara Haven
Sara Haven heeft de Bakhaven opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Oostkamp, in Vlaanderen.

Het project

de Bakhaven maakt huisgemaakte taart en koek zonder toevoeging van bewaarmiddelen, kleurstoffen en smaakverbeteraars.
We gaan aan de slag met o.a kruiden, bloemen en vruchten,dit is pure smaak zonder dat suiker overheerst. Verder hebben we een assortiment Vegan die tevens ook glutenvrij is, hier wordt er zelfs helemaal geen gebruik gemaakt van geraffineerder suiker!

Wanneer je de tijd neemt,en processen niet onnodig versnelt,is de natuur een zaligheid om naar te kijken, te ruiken én te smaken. Probeer en merk dat het goed is!

Geen zin in zakjes? Laat je bokaal of koektrommel opnieuw vullen; goed voor het milieu én een stuk goedkoper.

Adres
Erkegemstraat 149
8020 Oostkamp
2018
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van de Bakhaven

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Conventioneel meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: eieren, melk, boter,room, roomkaas,yoghurt, ricotta, gist,havermout,kokos, kokosmelk, suiker, kokosroom, noten, dadels , fruit, kruiden,cacaonibs, cacao, chocolade, suiker, dadels,rozijnen agavestroop,

Ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer, ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, op mijn bedrijf geproduceerde ingrediënten, ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier

Biologische ingrediënten, ingrediënten afkomstig van conventionele ketens

Gisting

Bakkersgist

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Er wordt zoveel mogelijk zelf gemaakt. Alle degen, bodems en vullingen zijn huisgemaakt, er wordt niets ingekocht; alles wordt vanaf de grondstof verwerkt. Kruiden en bloemen worden zoveel mogelijk zelf gekweekt en zijn biologisch. Wat van kruiden niet zelf gekweekt wordt wordt aangekocht. Bodems kunnen op vraag ook worden besteld. Op dit moment zijn nog niet alle grondstoffen biologisch.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.