The Food Assembly
De producten van

De Rode Ajuin

Traiteur, Sint-Martens-Latem
Stephanie Machiels
Stephanie Machiels heeft De Rode Ajuin opgestart in 2020. Het bedrijf is gevestigd te Sint-Martens-Latem, in Vlaams Gewest.

Het project

De term "orthos" komt uit het Grieks en betekent: "juist", "recht" of "gezond". "Moleculair" staat voor molecuul.

De term “orthomoleculair” betekent dat De Rode Ajuin op zoek gaat om tijdens het kookproces zoveel mogelijk noodzakelijke stoffen te behouden om het lichaam optimaal te ondersteunen.

Adres
Vennelaan 11
9830 Sint-Martens-Latem
2020
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van De Rode Ajuin

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Glutenvrij en zuivelvrij

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Glutenvrij en zuivelvrij

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten, biologische producten

Andere ingrediënten

Liefst alles zo ver mogelijk

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), biologische producten, ambachtelijke producten

Opmerking

De term "orthos" komt uit het Grieks en betekent: "juist", "recht" of "gezond". "Moleculair" staat voor molecuul. De term “orthomoleculair” betekent dat De Rode Ajuin op zoek gaat om tijdens het kookproces zoveel mogelijk noodzakelijke stoffen te behouden om het lichaam optimaal te ondersteunen.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.