Boeren & Buren
De producten van

Vissers Herman

Melkkoeienhouder, Kippenhouder, Groentekweker, Grobbendonk
Herman Vissers
Herman Vissers heeft Vissers Herman opgestart in 1986. Het bedrijf is gevestigd te Grobbendonk, in Vlaanderen.

Het project

In 1986 gestart als melkveehouder en steeds getracht op een zo ecologisch mogelijke manier zelfvoorzienend te zijn.
Zo kwam enkele jaren geleden de vraag van buren om ook voor hen onbespoten groenten te telen en zijn we met kleinschalige thuisverkoop gestart.
Nu de kinderen ook interesse tonen en in hun vrije tijd willen meehelpen, kunnen we een ruim assortiment aanbieden.
We telen vrijwel alle gangbare seizoensgroenten gaande van rabarber, sla, verschillende koolsoorten, enz.
Maar ook de minder gekende en vergeten groenten zoals pastinaak, koolrabi, schorseneren, warmoes, enz. hebben bij ons hun plaatsje.
Ook de zeer arbeidsintensieve teelten zoal asperges, aardbeien, zeer vroege aardappelen, witloof e.a., krijgen onze aandacht. In de plastiek serre laten we de tomaten, aubergines, enz. volledig tot hun recht komen. Deze lente hebben we ook een kruidentuin aangelegd.
Doordat we voor het melkvee over een grote oppervlakte beschikken kunnen we onze tuinbouw teelten regelmatig op andere grond zetten en zo de ziektedruk laag houden.
Om de schadelijke insecten af te leiden worden er tussen de verschillende groenten afrikaantjes, tabaksplanten en Oost-Indische kers geplant.
Doordat we zelf altijd onze eigen verse groenten lekkerder vinden is ons assortiment uitgebreid en willen we dat graag aan jullie overbrengen.

Adres
Eikenschrans 26
2280 Grobbendonk
1986
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Vissers Herman

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.