De producten van

Hopla Geiss Bakery

Bakker/Banketbakker, Saint-Gilles
Nicolas Scheidt
Nicolas Scheidt heeft Hopla Geiss Bakery opgestart in 2016. Het bedrijf is gevestigd te Saint-Gilles, in Région Bruxelles-Capitale.

Het project

Boulangerie artisanale 100% bio et naturelle
Farines et Produits locaux
Zéro déchets
Livraisons à vélo

hoplageissbakery.be

Adres
105 Chaussée d'Alsemberg
1060 Saint-Gilles
2016
Jaar van oprichting
6
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Hopla Geiss Bakery

Meel

Afkomstig van een lokale landbouwer

Biomeel, meel van oude graansoorten, speciaal meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: graines,sel,eau,bière

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.