Boeren & Buren
De producten van

Wild&Run

Banketbakker, Céroux-Mousty
Anne-christine Gouder
Anne-christine Gouder heeft Wild&Run opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Céroux-Mousty, in Région Wallonne.

Het project

(Nederlands hieronder)

*** NUTRITION SPORTIVE ***

Wild&Run est une startup située dans le Brabant wallon et spécialisée en nutrition sportive.

Nous proposons des produits d'origine naturelle, sans additifs ni conservateurs, à base de fruits secs et de fruits à coque, avec un peu de chocolat et du bon gras.

Nos produits sont sans cuisson, sans gluten*, sans lactose*, sans sucres ajoutés**.
* traces possibles
** à l'exception des barres à base de chocolat et d'orange confite.

Nos ingrédients sont sélectionnées avec rigueur pour leur qualité nutritionnelle et leur origine naturelle, bio, équitable et/ou durable.

Nos produits sont fabriqués de façon artisanale dans un atelier qui utilise : céréales contenant du gluten, crustacés, oeufs, poissons, arachides, soja, lait, fruit à coques, céleri, moutarde, graines de sésame, anhydride sulfureux et sulfites, mollusques.

--

*** SPORTVOEDING ***

Wild&Run is een startup (Waals-Brabant) en gespecialiseerd in sportvoeding.

Wij bieden producten van natuurlijke oorsprong, zonder additieven of conserveringsmiddelen, op basis van gedroogde vruchten en noten, met een beetje chocolade en goede vetten. Onze producten zijn bakvrij, glutenvrij*, lactosevrij* en bevatten geen toegevoegde suikers**.
*sporen mogelijk.
** met uitzondering van repen met chocolade en gekonfijte sinaasappel.

Onze ingrediënten worden streng geselecteerd op hun nutritionele kwaliteit en hun natuurlijke, biologische, fairtrade en/of duurzame oorsprong.

Onze producten worden ambachtelijk vervaardigd in een atelier waar gebruik wordt gemaakt van: glutenbevattende granen, schaaldieren, eieren, vis, pinda's, soja, melk, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten, weekdieren.

Adres
7 rue sainte-catherine
1341 Céroux-Mousty
2018
Jaar van oprichting
0.1
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Wild&Run

Werkplaats

Gebruikt een gedeelde werkplaats

Basisingrediënt

Chocolat belge (bean to bar) et ingrédients du chocolat (beurre de cacao, poudre de cacao), fruits secs (dattes, raisins, abricots, figues), oléagineux (noix, noisettes, pistaches), huile de coco, sel rose de l'Himalaya, graine de chia, etc.

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een leverancier buiten de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische producten, producten afkomstig van een gecertificeerde productie, fairtrade producten, ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Nous travaillons des ingrédients sourcés : nous veillons à vérifier le mode de production, de stockage, d'acheminement. Nous achetons des ingrédients les plus frais possibles (selon les saisons), les moins transformés possibles et nous les stockons dans de bonnes conditions pour garantir les nutriments. Nous travaillons chaque semaine la juste quantité commandée : nous n'avons pas de stock.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.