Boeren & Buren
De producten van

Mangelmoes

Fruitteler, Groentekweker, Houthalen-Helchteren
Jef Stevens
Jef Stevens heeft Mangelmoes opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Houthalen-Helchteren, in Vlaanderen.

Het project

Bioboerderij Mangelmoes werd opgericht in 2018 in Houthalen-Helchteren. Deze uit de kluiten gewassen moestuin aan de Mangelbeek verkoopt een mengelmoes van groenten via de kortst mogelijke keten: rechtstreeks van het veld in je winkeltas.

Mangelmoes kreeg in juli 2018 haar biolabel toegekend. Op alle vlakken wordt zoveel mogelijk naar een totaal natuurlijk proces gestreefd. Dat wil zeggen: geen pesticiden, geen chemische stoffen, gewoon clean en gezond. Streven naar een gezond bodemleven vormt de basis van alles. Dit bodemleven levert namelijk de voedingsstoffen aan die de planten nodig hebben om rond en gezond te worden.

Deze manier van werken zorgt tegelijk voor een groeiende biodiversiteit. Dit alles maakt onze producten niet enkel heel lekker, we zorgen ook nog eens voor moeder natuur.

Je kan op het vel terecht op dinsdag, van 09:00 tot 19:00, en op zaterdag van 09:30 tot 12:30. Niet veel tijd? Bestel via de contactgegevens onderaan deze pagina, en je groenten wachten je op wanneer het je uitkomt. Hopelijk zien we jullie snel verschijnen!

Adres
Mispad
3530 Houthalen-Helchteren
2018
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Mangelmoes

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.