De producten van

Biohoeve d'Haens

Tuinbouwer, Hulst
Meike Rijnja
Meike Rijnja heeft Biohoeve d'Haens opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te Hulst, in Zeeland.

Het project

In de polders van Hulst is het niet alleen mooi fietsen, maar ook nog heel goed boeren!

Mijn naam is Meike, beginnend biologisch tuinder. Na mijn opleiding Warmonderhof (Biologisch Dynamische landbouw) ben ik hier in Zeeuws-Vlaanderen in 2019 een klein stukje land zelfstandig gaan betelen.
Dit doe ik op het land van BioHoeve d’Haens, een mooi akkerbouwbedrijf dat ook biologisch teelt en gelegen is aan de Haviksdijk in Hulst. We zijn een mooie aanvulling op elkaar; zij de akkerbouw en grove groententeelt, ik de dagverse en fijne groenten.

Voor mij zijn lokale afzet en een korte keten belangrijk, zodat de mensen zich meer met hun voedsel kunnen verbinden, het maakt het persoonlijker. Ook het minimaliseren van overbodige tussenhandel en het daardoor verkrijgen van een eerlijkere prijs voor de boer is een goede zaak. Daarom ook de enthousiaste deelname aan Boeren & Buren.
Vanaf de andere kant bekeken is het ook leuk om je afnemers te ontmoeten en ik ben reuze benieuwd wat jullie voor lekkers weten te maken met onze mooie groenten!

Alles wat er hier verkocht wordt is van biologische afkomst, dus zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen. De grond wordt zo min mogelijk bewerkt om bodemleven niet te verstoren. Wat u kunt verwachten zijn mooie en bijzondere biologische groenten, lokaal geteeld en voor een scherpe prijs beschikbaar.

Adres
havikstraat 6
4561 RP Hulst
2019
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Biohoeve d'Haens

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.