De producten van

Simone Olivia

Bakker/Banketbakker, Cadier en Keer
Simone Scheijen
Simone Scheijen heeft Simone Olivia opgestart in 2016. Het bedrijf is gevestigd te Cadier en Keer, in Limburg.

Het project

Mijn focus ligt op echt vers en eerlijke baksels te creëren, met aandacht voor elk detail. De filosofie hierachter is om alles wat ik in de oven schuif, vanaf het begin zelf te bereiden, waarbij ik gebruik maken van scharrel- en lokaal geproduceerde ingrediënten waar mogelijk. Daarnaast probeer ik rekening te houden met een gezonde levensstijl, dieetwensen en voedselallergieën én een steentje bij te dragen aan het creëren van een betere wereld. Van veganistisch en glutenvrij brood op basis van zaden en pitten tot de lekkerste bananenbroden en huisgemaakte granola's.

Adres
Irenestraat 40
6267 NL Cadier en Keer
2016
Jaar van oprichting
5
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Simone Olivia

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biomeel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Boter, suiker, noten, zaden, kokosolie, ghee, fruit, chocolade

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km), fairtrade producten

Gisting

Bakpoeder, bakkersgist

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.