De producten van

Restaurant Marguerite & moi

Restauranthouder, Tubize
Gueable Sylvain Djilahon
Gueable Sylvain Djilahon heeft Restaurant Marguerite & moi opgestart in 2008. Het bedrijf is gevestigd te Tubize, in Région Wallonne.

Het project

Originaire de la Côte d'Ivoire où il a grandi, Sylvain Djilahon suit son frère aîné dans notre plat pays. Très vite, il se lance dans la restauration qui devient une véritable passion. Après plus de 10 années dans une célèbre brasserie bruxelleoise, la cuisine belge n'a plus de secret pour lui. C'est en 2008 qu'il se jette à l'eau et ouvre à Tubize, le Restaurant Marguerite&moi.
Il y propose une cuisine belgo-française généreuse et le succès est immédiat.

Adres
668 chaussée de Mons
1480 Tubize
2008
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Restaurant Marguerite & moi

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Viande, poisson

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie

Secundaire ingrediënten

Fruits, légumes

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, producten afkomstig van conventionele ketens

Andere ingrediënten

Farine, huile, sucre, épices

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Producten afkomstig van een gecertificeerde productie, producten afkomstig van conventionele ketens

Opmerking

Nous travaillons majoritairement les produits de saison et nous nous fournissons, dans la mesure du possible, auprès des agriculteurs locaux. Tous les plats sont préparés par nos soins dans la cuisine du restaurant.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.