Wijndomein " de Barra" is een klein wijndomein (ongeveer 600 wijnstokken) uitgebaat door de echtgenoten Eliane Van de Walle - Julien Lippens uit Oosteeklo
Al onze wijnen worden op natuurlijke wijze gemaakt met respect voor mens en natuur!
Wij gebruiken steeds ecologische hand geplukte druiven, die geteeld worden in het Meetjesland. De meeste van onze wijnstokken groeien op de zand/leemgrond en in het microklimaat van de Lembeekse bossen waardoor de druiven het ideale zuur en suikergehalte bevatten om een frisse, gezonde, lekkere wijn te bekomen.
7 gekweekte soorten per jaar
Kweek in volle grond
Gebruik van organische meststoffen (mest, gier), toepassing van geïntegreerde biologische gewasbescherming, gebruik van biologische meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen, gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen
Afkomstig van een leverancier binnen de EU
Soort poot- of zaaigoed: niet ingevuld
Verwerking in mijn werkplaats
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Klaring, ontzuring van de wijn gebeurt op natuurlijke wijze er wordt een minimum aan sulfiet gebruikt ver onder de toegelaten hoeveelheid. De houtlagering gebeurd in eiken vaten